Vår vision

Vår vision är att länka ihop vårdgivare och vårdpersonal för att få en enklare rekryteringsprocess utan löpande rekryteringskostnader. Genom att skapa ett stort nätverk inom vård- och omsorg vill vi förändra vårdens resursbrister och inte belasta vården med onödiga kostnader.

Idén om direktkontakt

Idén bygger på att skapa en direktkontakt mellan vårdpersonal och vårdgivare. Ni vet bäst vad ni har för behov och kan enkelt anpassa sökningen. Ni förhandlar själva avtalsvillkor. LinkEtta underlättar med matchning och avtalssignering. Antingen diskuteras en anställning eller uppdrag på avtal. Denna typ av matchning innebär att mellanskillnadskostnaden och rekryteringskostnaden som hyrbolagen tar elimineras, därmed kostnadseffektivt för beställaren.

Enkel rekrytering inom vården

Fyll i en intresseanmälan
Hitta vårdpersonal eller vårduppdrag
Matchning sker och avtal skrivs
Slipp löpande rekryteringskostnader

Vi förenar vårdpersonal med vårdgivare

LinkEtta för vårdgivare

  • Hitta kompetent vårdpersonal
  • Undvik dyra mellanhänder
  • Smidig rekrytering

LinkEtta för vårdpersonal

  • Hitta nya uppdrag inom vården
  • Få direktkontakt med vårdgivaren
  • Spara tid och pengar

Kostnadsfri marknadsplats inom vård och omsorg

LinkEtta erbjuder en kostnadsfri digital marknadsplats för all vårdpersonal inom vård och omsorg, exempelvis sjuksköterskor, läkare, undersköterskor, psykologer, farmaceuter, kuratorer och medicinska sekreterare.

Matchning sker

Avtal sker

Arbetet börjas

Vanliga frågor och svar

För vårdgivare

LinkEtta erbjuder en enkel & smidig plattform fri från löpande rekryteringskostnader och mellanhänder. Allt är på era villkor och ni kommer spara tusentals kronor som kan återinvesteras i er verksamhet.

Ingen bindningstid, en månads uppsägningstid.

Finns inga begräsningar, överenskommelse sker mellan er. Vår plattform hjälper er med matchningen och avtal signering. Inga löpande rekryteringskostnader tillkommer.

LinkEtta begränsar aldrig, snarare möjliggör. Ni bestämmer om det är på avtal, tidsvissanställning eller prov/tillsvidare-anställning.

Även om uppdaterad IVO status finns på kandidatens profilsida, rekommenderar vi att ni alltid utföra ny IVO kontroll, utför bakgrundkontroll samt inhämta legitimation och intyg.

Valmöjligheten finns att antingen träffas fysiskt på mottagningen för avtal signering, alternativ gå via LinkEttas smidiga elektroniska avtalssignering.

Enbart tillgängliga arbetstagare framgår med angiven uppdragstid/uppdragsform. Därför viktigt att du också anger tillgängliga uppdrag för en snabb och enkel matchning.

För vårdpersonal

Registrera dig, därefter kontaktar vi dig för att hjälpa dig att komma igång så du snabbt och enkelt kan hitta nya uppdrag.

Ja, detta för ett smidigt och säkert inlogg. Dessutom används BankID för signering av avtal.

Nej, absolut inget krav men det ger en bättre uppfattning och ökar dina chanser för att hitta uppdrag.

LinkEtta erbjuder en enkel & smidig plattform fri från löpande rekryteringskostnader och mellanhänder. Allt är på era villkor

LinkEtta begränsar aldrig, snarare möjliggör. Ni bestämmer om det är på avtal, tidsvissanställning eller prov/tillsvidare-anställning.

Valmöjligheten finns att antingen träffas fysiskt på mottagningen för avtalssignering, alternativ gå via LinkEttas smidiga elektroniska avtalssignering.

Enbart vårdgivare med tillgängliga uppdrag visas. Därför viktigt att du också anger dina tillgängliga tider för en snabb och enkel matchning.

Vi på LinkEtta

Mats Brolin

VD

Stina Sandberg

Marknad

Manuel Maurette

IT

Amir Eshghali

Produkt/ Försäljningsansvarig

Maria Zotterman

Ekonomi

Mai Meliane

Administratör

Håll dig uppdaterad inom vården.
Gå med i vårt nyhetsbrev

Uppdrag för bland annat sjuksköterskor och jourläkare

LinkEtta’s marknadsplats annonserar jobb för dig som exempelvis är sjuksköterska, jourläkare eller specialistläkare. Med oss etablerar du direktkontakt med vårdgivare. Vi har uppdrag för både sjukhus, vårdcentral och kommuner. LinkEtta’s vision är att beställare och resursläkare ska kunna etablera en transparant kommunikation som underlättar rekryteringen mellan båda parter. Förutom uppdrag för medicinska sekreterare och jourläkare erbjuder vi jobb inom exempelvis psykiatrivården.

Hitta lediga jobb inom vård och omsorg

Med LinkEtta kan du som jobbar inom vården hitta löpande uppdrag. Vi erbjuder ett stort antal kategorier inom vilka du som vårdkonsult kan söka jobb. Vare sig du är apotekare, läkare eller sjuksköterska så erbjuder vi jobb som matchar din kompetens. Är du vårdgivare och söker erfaren personal är du välkommen att skicka in en intresseanmälan. Vi matchar din som arbetsgivare med rätt konsulter, och du undviker långa ledtider och mellanhänder. Hitta rätt kompetens snabbt, enkelt och tryggt med LinkEtta.